Ett ögonblick i sänder...

Strålande morgon

Kategori: Allmänt

Drar upp rullgardinen, tittar ut och tror det är ett skämt...snö! Svårt att tro att det var nästan 20 grader för två dagar sen.
Har i alla falla bara varit vaken en gång i natt, trots vår lilla sjukling. Han fortsätter att hacka och snora. Har feber också från och till, men är ändå "pigg" och orkar leka. Han har dock blivit hes, så han låter lite rolig när han kraxar fram sin ljud :-). Igår lärde han sig att klappa händer och är dessutom medveten om vad han gör. Mamma och pappa stolta som tuppar så klart och Hannah sjunger, klappar och uppmuntrar honom på alla sätt hon kan och är överlycklig över sin brors framsteg. Izac tycker också det är kul, men håller sig lite mer vid sidan om. Måste ju tänka lite på sin image...börjar ju bli en stor grabb ;-).


Lilla sjuklingen vaktas av Skruttan... <3

Vi har ingen bil heller för tillfället. Eller vi har ju bil och den står på uppfarten, men den saknar fläktrem och är just nu bara en trädgårdsprydnad. Ny fläktrem är beställd och kommer på måndag, hoppas vi. 
Hannah, som redan var småsur när hon vaknade och klev uppenbarligen upp på fel sida av sängen, blev inte direkt muntrare av att behöva cykla till skolan i detta vädret...
Ja,ja...vad är väl en bal på slottet?

Fredag i alla fall. Maken jobbar i kväll, men har sen tagit ledigt i helgen, så nu väntar en härlig helg med hela familjen samlad. Håller tummarna för bättre väder och en piggare Oskar.

<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: