Ett ögonblick i sänder...

Summertime

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen & slappar en stund. Snart dags att börja natta barn. Vädrar ur huset efter ännu en varm & solig dag...
Idag har hela familjen varit på dagsutflykt till min mans mosters lantställe. Det ligger ca. 8 mil från där vi bor. Var första gången som jag var där. Ett smultronställe med en liten pittoresk stuga utan rinnande vatten. Stugan har ett lite större rum kombinerat med kök & sen en liten, liten kammare. Ganska spännande att tänka på hur det en gång varit, då denna stuga är min mans morfars föräldrahem & då bodde det en familj med fem barn där. Hur som är den väldigt fin & kul att den finns kvar i samma släkt.
En del av dagen spenderade vi på en kanonstrand vid en sjö. 23 grader i vattnet gjorde ju inte saken sämre heller, utan underbart att bada idag. Konstigt att ungarna inte utvecklade simhud mellan tårna eftersom de låg i hela tiden. En dag när sommaren & semestern är som bäst😄.



Morgonstund...

Kategori: Allmänt

Vaknar av sonens underbara stämma. Ett vaket och glatt barn som tycker att familjen sovit klart. Förväntansfull inför vad denna dag har att erbjuda. 
Kan ju önska ibland att jag hade samma naiva entusiasm vid den tiden på morgonen.
Vaknade idag till ett renstädat hus. Denna underbara känsla...
Igår kom de stora barnen från sin mamma, så nu är vi stor familj i två veckor. Ska bli härligt att ha sommarlov/semester tillsammans. De stora sover fortfarande & mannen är på gymet & leker med sina kompisar😊. Jag & liten njuter på altanen. Jag med en kopp kaffe & han med sina bilar på bilmattan. Solen & värmen är här. Idag är det helt enkelt en dag när morgonstund har guld i mun....😃