Ett ögonblick i sänder...

Mary Kay

Kategori:

Då har jag varit på min första Mary Kay klass, med en ur trevlig konsult vid namn Camilla. Vi fick prova olika produkter inom hudvård, men även smink. Känns som bra produkter. Jag har aldrig provat Mary Kay tidigare, så jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig. Hade dessutom inte tänkt att handla något, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Köpte i alla fall en helt underbar "salongsbehandling" med peeling till ansiktet. Det kostar ju lite, men räcker länge, så det är en investering i mig själv ❤

Slutspurt

Kategori:

Slutspurt på min mammaledighet & jag tycker att jag är trött hela tiden. Somnar i soffan på kvällarna, vilket jag inte gjort sen jag jobbade. Vet inte om det är mörkret kanske. Brukar inte bli trött av det, men sista veckan tycker jag att dagarna känts väldigt långa. Kan ju även bero på att Oskar fortfarande äter på nätterna. Mys i alla fall med att tända ljus nu när det är mörkt & nästa helg är det 1:a advent, så i veckan ska fönstren putsas & sen ska det pyntas :-).

Har varit i Valbo idag med min svägerska & shoppat lite. För en gång skull handlade jag bara till mig, vilket är högst ovanligt. Blev inga mängder, men en kofta & en tröja, plus lite hygien & sminkprylar blev det. Har faktiskt beställt ett par tröjor oxå. Har insett att jag behöver lite nytt nu när man ska iväg till jobbet. Annars går helgen i kalasens tecken. Imorgon ska jag & Oskar iväg & fira lilla Eddie som blev ett år i torsdags och på söndag ska vi fira Izac här hemma som oxå fyllde år i torsdags, men 12 år. Snart tonåring... ❤





Usch...

Kategori:

...åt nog lite mycket, men kan ju inte klaga eftersom jag själv stoppade i mig maten. Köttfärspaj med tacokrydda & gott var det. Barnen gillade det oxå, så lär väl blir fler gånger eftersom det fick mer än godkänt.
Tycker att det är svårt ibland att komma på mat. Känns som att det bli väldigt mycket samma....

Helgen närmar sig igen & de stora barnen åker till sin mamma även i helgen. Mannen är ledig fredag & lördag, så på lördag ska vi åka & hälsa på Oskars nya lilla kusin Nova, hennes syster Leia & deras föräldrar. Ska bli mysigt att äntligen få träffa dem & framförallt Nova som vi bara sett på bild än. Härligt att få mysa lite bebis ❤.
Ska bli kul oxå att se Leia & Oskar ihop, nu när Oskar går. Leia är ju bara 7 månader äldre, så förhoppningsvis kommer de att ha riktigt kul tillsammans nu när de kan leka lite mer på lika villkor.
Dessutom saknar jag ju min älskade syster, så det ska bli mys på många sätt ❤.

❤❤❤

Kategori:

Huspiff

Kategori:

Igår satt jag & Jimmy och planerade hur vi ska inreda Oskars rum. Ska bli så himla kul att fixa det. Vi ( eller kanske mest jag) hade en bild om hur vi skulle göra, men nu har vi ändrat det helt. Kommer att bli mer färgglatt än vad vi tänkt från början & jag tror att det kommer att bli kanon fint. Fondvägg kommer det att bli, men med mer färger än den tapeten vi sett innan.

Även Hannahs rum ska fixas. Vi målade det när vi flyttade in i huset, men då ville hon ha det puderrosa. Nu har hon bli it några år äldre & tycker att rummet är lite barnsligt, plus att hon för ett par år sedan ritade på en av väggarna. Hon har oxå hittat en tapet som hon vill ha som fondvägg, så det kommer att bli helt annorlunda i hennes rum oxå. Kul!
Vi hade tänkt att starta efter nyår, så nu är det bara att planera klart & sen sätta igång ❤

Tapeten som Hannah vill ha från Rusta :-)

Veckan som gått...

Kategori:

En hel vecka sen sist, men nu är jag här igen. Veckan har liksom bara rullat på. I helgen var vi liten familj, för Hannah & Izac var hos sin mamma.
På lördagen var Oska & jag, tillsammans med mammor & bebbar, bjudna på Theos 1-års kalas. Mys, mys, mys. Tack Matilda!
Lite vemodigt är det att våra babydater inte kan bli av nu på samma sätt när vi mammor börjar jobba. Hoppas verkligen att vi kan få till någon dag i månaden på en helg kanske, så att vi kan fortsätta att träffas.

I söndags var babyrytmiken med på gudstjänsten i kyrkan & visade upp lite vad vi gör. Kul tycker jag. Oskars farmor & farfar var med & kikade tillsammans med Jimmy. Under Oskars dop somnade han när prästen pratade & i söndags döptes andra barn av samma präst & Oskar somnade igen när han pratade. Vet inte riktigt hur man ska tolka det :-).

Idag har jag varit & hälsat på, på mitt jobb. Om två och en halv vecka börjar allvaret & jag ska tillbaka till jobbet. Ska bli roligt att komma igång igen. De första två månaderna, när Jimmy är pappaledig, kommer jag att jobba heltid. När Oskar sen börjar på dagis & Jimmy börjar jobba, kommer jag att gå ner till 95%. Skönt att jag inte behöver minska arbetstiden mer, för är det nå't som ska bli härligt, så är det att ha två löner igen. Oskar kommer ju inte att vara några längre dagar på dagis i alla fall eftersom Jimmy jobbar skift. Får börja så & prova i alla fall ❤.

Kategori:

Onsdag

Kategori:

Kallt & blåsigt idag, men det ser i alla fall ut att bli sol. Hemmapyssel blir det nu på dagen. Har en hel korg med stryktvätt som jag inte ser fram mot. Ska dock ta tag i det när mannen kommer från gymet.
I eftermiddag ska jag med Oskar på babysim. I vanliga fall är det ju Jimmys & Oskars aktivitet, men Jimmy jobbar eftermiddag, så idag är det jag som får äran. Ska bli mysigt.

Pratade med jobbet igår & nu börjar det verkligen närma sig jobbstart för min del. En knapp månad kvar & så är det dags. Ska bli roligt att börja jobba igen. Jag älskar verkligen att vara mamma, men på jobbet är det skönt att vara "bara" Camilla. Dessutom har jag världens bästa jobbarkompisar <3.

Jimmy tycker att det ska bli mysigt att vara pappaledig & smart börjar ju vår stora liten på förskolan. Ska bli spännande att skola in honom.

Long time...

Kategori:

Länge sedan jag skrev nu, men vilken härlig familjevecka vi har haft.
Dagarna i Småland var riktigt mysiga. Barnen tycker alltid att det är lika kul att åka till mina föräldrar, vilket är härligt. Vi brukar ha otur med vädret, men denna gång fick vi jätte fint en av dagarna, så vi passade på att ge oss ut i skogen & upp på ett litet berg där vi grillade alla tillsammans. Utsikten där är fantastisk över Kalmarsund & Öland. Det jag saknar med att bo här där jag bor nu, är förutom familjen, närheten till havet. Det är ändå något speciellt med luften vid havet.
En härlig utflykt blev det & på vägen hem plockade vi trattkantareller som stektes till middagen....mmmmm!

Vi har hunnit med att fira vår älskade Hannah som fyllde 8 år i lördags ❤. Litet kalas blev det hos mina föräldrar & så firade vi henne ordentligt i söndags (efter att vi kommit hem) med släkten. En lycklig tjej var det som gick till sängs den kvällen. Tack alla fantastiska människor som gjorde hennes dag! Kärlek till er ❤.