Ett ögonblick i sänder...

Lilla svalan

Kategori: Allmänt

Sen Oskar föddes har det bokstavligen ramlat in erbjudanden från olika bokklubbar som vill att man ska gå med och som absolut erbjuder det bästa för just mitt barn. Vi har pratat hit och dit om hur vi ska göra och vad vi tycker verkar bra. Överens har vi varit från start om att det är viktigt med böcker. Både Jimmy och jag älskar att läsa och vill ju gärna försöka förmedla det till barnen...

Nu har vi i alla fall, för ett tag sedan, gått med i bokklubben Lilla svalan. Så här långt är vi jätte nöjda och det känns som att det kommer bli bra. Lilla Svalan har böcker för barn 0-12 år, vilket gör att vi kan beställa böcker till alla barnen från samma ställe. Izac hitta direkt en som han ville ha.
Det som jag dessutom tycker är bra, är att det inte är några färdiga erbjudanden som du måste avboka eller hålla på att skicka till baka om du glömt avboka, utan här kommer en tidning med erbjudanden för de kommande tre månaderna. En "bokguide" ringer upp dig och sen går man igenom tillsammans vad man är intresserad av och lägger upp en beställning. Första beställningen (efter startbeställningen) är nu gjord, så vi väntar med spänning på juniböckerna som kommer lagom till sommarlovet.

Som start beställde vi två böcker till Oskar och fick då också en välkomstgåva (precis som man brukar). Oskar lyssnar gärna när man läser för honom och tittar intresserat på bilderna. Med ena boken följde det dessutom med en liten plastfigur som är spöket Laban och som han älskar att tugga på :-).
Välkomstgåvan vi valde är en lekfilt som man kan sätta ihop med hjälp av kardborreband och då blir den ett hus/låda. Kul att plocka i och ur sina leksaker... Oskar är helnöjd :-).







<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: