Ett ögonblick i sänder...

Tiden flyger

Kategori: Allmänt

Tiden går så fort att jag knappt hinner med.
De stora barnen har tre dagar kvar i skolan innan sommarlovet och imorgon blir mammas lilla hjärta nio månader.
Helt otroligt...nio månader!
Det är en konstig känsla för på ett sätt känns det som om Oskar alltid funnits i mitt liv samtidigt som det känns som att vi nyss kom hem med honom från BB. Förstod nog aldrig riktigt innan jag fick barn, vilken fantastisk resa man skulle göra och vilken vändning livet tar när ens lilla barn föds.

Jag är så fantastiskt lycklig och priviligerad att få vara din mamma Oskar, älskar dig ofantligt!


Igår var Oskar och jag på babydate med bebisarna och mammorna från babyrytmiken, hemma hos Emma & Milla. Riktigt kul att vi har kunnat hålla i och träffats varje vecka. Nästa vecka ska vi hem till Matilda & Theo.
Vi var även en sväng till Valbo på kvällen, till världens bästa frisör Sarah. Dags för barnen att klippa sig & Hannah fyllde på med färg i sina slingor. Förra gången var de cerisa, men denna gången valde lilla fröken lila. Hon pratar dessutom redan om vilken färg hon ska ta nästa gång :-).


Både Hannah & Izac har kläder införskaffade till skolavslutningen, men båda skulle behöva nya skor. På fredag är det dags för de stora barnen att åka till sin mamma över helgen igen, så vi får väl dra iväg lite tidigare då och hoppas att vi hittar skor. Oskar skulle också behöva en del nya kläder, nu när han gått över på stl. 80. Känns som att 80 är en storlek som han borde kunna ha ett tag, eftersom hans tillväxt börjat plana ut.
Får väl se om det blir varmt någon gång så att han kan använda de shorts som vi köpt.

<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: