Ett ögonblick i sänder...

Sätt fart då...

Kategori: Allmänt

Kan någon ge oss en spark där bak, så att vi blir klara med hallen.
Har inte kommit iväg och handlat grejor än, så ingen tapet eller lim inhandlat. Kan visserligen bero på att hela familjen går på sparlåga just nu, men i alla fall.
Dags att sätta lite fart!
Imorgon ska vi först ha skolavslutning med grillning efter, sen får vi ta tag i rusten. Både Izacs och Hannahs årskullar ska sjunga framme i kyrkan, så vi måste verkligen komma ihåg videokameran. Är så himla dåliga på att använda den. Det är ju faktiskt en helt annan sak att se film mot stillbilder. Lär väl fota en del också antar jag, så vi har både och.
Pratade med min älskade pappa och mamma på telefon idag. Sakanar dem... Pappa ville komma upp i slutet av sommaren och hjälpa till att måla om vårt hus. Vi hade tänkt att vänta till nästa år, men vad säger man om det... Tack! älskade pappa det får du gärna. Snart får jag dessutom träffa dem eftersom vi ska fira midsommar tillsammans. Min syster och hennes familj kommer också att vara med så det ska bli roligt. Hennes älskade lilla tös, Oskars Kusin, är bara sju månader äldre än Oskar. Roligt om de kan träffas så mycket som möjligt under uppväxten, trots att de inte bor på samma ort. Sist de sågs kröp ju inte Oskar, så det ska bli roligt att se om deras utbyte av varandra har ändrats något, nu när Oskar har knappat in lite på henne i utvecklingen. Ska bli mys att få pussa på och busa med mosters lilla hjärta.
<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: