Ett ögonblick i sänder...

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag & Jimmy har precis gått på sitt "veckoskift", vilket innebär att han jobbar hela helgen...öken! Tack & lov så jobbar han fm, så vi lär väl kunna hitta på något trevligt, hela familjen på eftermiddagarna.
De stora barnen har ju sommarlov & spenderar de två första veckorna av lovet hemma hos oss. Sen kommer de att vara hos sin mamma och ha lov i två veckor innan de kommer hem igen.
Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra på semestern. Någon vecka i småland hos mina föräldrar, som bor vid havet, kommer det att bli, men annars vet vi inte. Av de fyra veckor semester som Jimmy har, är vi hela familjen tillsammans två av dem, så vi får se vad som händer & sker. Härligt att bara ta det lugnt tillsammans & mysa också. Förhoppningsvis lär det bli en del bad i alla fall :-).

Idag står studentmottagning på programmet. Jimmys kusin tar studenten, så henne ska vi iväg och fira på eftermiddagen. Hannah ska följa med in och hämta henne med ekipage i Sandviken, men vi andra möter upp på mottagningen.
Annars inget speciellt planerat. Oskars & min förkylning blir bättre och bättre, men fy tusan vilken tid det har tagit. Usch...inga fler förkylningar nu i sommar, tack!



<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: