Ett ögonblick i sänder...

Burr....

Kategori: Allmänt

Vilken helg till att ha varit kall & regnig.
I fredags överraskade vi i alla barnen med att åka till Falun på Rix fm festival. Eric Saade skulle bl.a. uppträda och Hannah ska ju gifta sig med honom när hon blir stor ;-), så det var ju liksom givet att hon skulle få se sin idol. Fullt med folk var det, kyligt var det & härligt glada människor var det som rockade loss till musiken.
Oskar somnade ganska snabbt i sin vagn med hörselkåporna på. Hannah var mycket nöjd och fnittrig över att ha sett herr Saade & Izac hittade en ny favorit...låten dansa pausa med Panetoz, så han var också nöjd.
Härligt att vara förälder & kunna göra sina barn så glada & nöjda.











En sak var väl så där lagom kul...fläktremmen som Jimmy bytte på bilen för några veckor sedan pajade i fredags igen. Detta innebär åter igen att vi inte haft någon bil över helgen & vädret har rent ut sagt varit skit. Mysigt att bara vara hemma med familjen också, men man är ju onekligen bortskämd med att bara kunna dra iväg när man har bil. Reservdelar är inköpta, så imorgon hoppas vi att det inte står som spön i backen , utan att Jimmy kan fixa bilen.

Idag fick vi något ryck...
Vi har pratat om att tapetsera om vår lilla hall (har många rum kvar i huset som behöver renoveras)ett tag. På eftermiddagen i dag började jag att kolla runt på lite tapeter på nätet och helt plötsligt står Jimmy och river tapet i hallen. Det var ju inte helt enkelt dock eftersom huset till 90% har strukturtapeter från det ljuva 80-talet och denna var inte spaltbar. Som tur var har vi en tapetångare och under tapeten var det målad vägg, så det blev väldigt bra i slutändan. Vi är inte klara med att ta bort tapeten än, men på god väg. Tror jag vet hur jag vill ha det där ute när det är klart. Har en liten plutt hall och sen en stor hall innanför den lilla & det känns som att jag vill att de ska gå ihop, även om det är två skillda rum. Ja, ja nu börjar vi med den lilla, så får vi ta den stora vid ett senare tillfälle. Spännande att se sen när det blir klart i alla fall.



<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: