Ett ögonblick i sänder...

Bloggen

Kategori:

Jag hade som mål att skriva ett blogginlägg om dagen, men det har gått i stöpet för länge sedan. Mitt dilemma, som så många andras, är att tiden inte räcker till allt som man önskar.

Vår dag på Aqua Nova blev jättelyckad. Lika kul som de stora barnen hade, lika mysigt var det för Oskar att bada i småbarns poolen. Hannah & Izac har även konstaterat att de gillar Aqua Nova i Borlänge bättre än Parkbadet i Sandviken. Fikat smakade bra & efter att Oskar badat klart somnade han lilla hjärtat i mammas famn. Det är tröttsamt att bada :-). Efter badet blev det middag på Burger King & sen passade vi på att besöka Hannahs & Izacs mormor & hennes man. Trevligt var det & god fika fick vi.

Igår var det fredagsmys med tacos & film. Jimmy jobbar förmiddag hela helgen, så några större aktiviteter blir det inte. Idag har jag tvättat & städat lite. Izac har hängt med kompis & Hannah har pysslat runt med sitt. På eftermiddagen kom Jimmys pappa & hans fru på besök. Fika & mat blev det...nu soffslappning på hög nivå, hela familjen. Det är mys det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: