Ett ögonblick i sänder...

Pain

Kategori:

Min kropp smärtar efter en ordentlig körare i trädgården idag. Vädret har verkligen varit underbart. Soligt & skönt med höstkyla i vinden. Det började med att det var dags att klippa gräset, vilket Jimmy tänkte göra. Jag hade en plan på att rensa lite överblommat i rabatterna.

Vi bor i ett hus där den tidigare ägaren varit helt manisk på träd & växter. Visst är det vackert med en prunkande trädgård, men det finns ju gränser & ingen av oss har speciellt gröna fingrar. I år har jag inte ens fått till några planteringar i våra krukor ute även om det fanns planer från början.
Kanske får bli något till hösten nu med lite prydnadskål & ljung. Vi får se helt enkelt.
I alla fall så slutade rensningen idag med att tre släpvagnar trädgårdsavfall åkte på tippen, men i trädgården syns det knappt. Suck! Bara att kavla upp ärmarna ytterligare nå'n eller några dagar & fortsätta, men det får bli nästa vecka för imorgon skulle vi varit på Babyrytmik, men den är inställd så istället ska vi på babydate hos Theo & Matilda i deras nya fina hus. Kul! Efter det blir det en tur till Sandviken för att handla lite & på fredag är det ju födelsedag, min familj kommer & på lördag vankas ju kalas :-).

Kommentarer


Kommentera inlägget här: