Ett ögonblick i sänder...

Hej hopp!

Kategori:

Två & en halv vecka har redan gått som arbetande småbarnsförälder. Vintern har kommit & det lackar mot jul i ett rasande tempo.

Jag tycker verkligen att det är kul att vara tillbaka på mitt underbara jobb. Visst är det ju så att timmarna med barnen , varje dag, har minskat. Tiden tillsammans har blivit viktigare & man får ta lite extra vara på helgerna & mysa tillsammans då.

Veckorna har rullat på. Det rivstartade på jobbet med öppet hus i två dagar, så att allmänheten & anhöriga får titta på vår verksamhet & handla av de fantastiska saker som deltagarna tillverkar tillsammans med oss personal. Jag jobbar på en daglig verksamhet inom LSS & innan jul varje år brukar detta öppet hus äga rum. Riktigt kul är det...❤

Bilder från öppet hus:

Ja då ligger man här....

Kategori:

....& sista helgen som mammaledig har passerat. I fredags var vi på fest med middag, som min makes jobb anordnade för alla som går i pension & för dom som har jobbat i 25 år. Maken tillhör de sistnämnda ;-).
Det var verkligen kanon anordnat med god mat, bra underhållning & trevliga människor. Sammanlagt var vi drygt 160 gäster... Oskar sov borta för första gången, hos farmor & farfar. Det gick jätte bra, vilket är skönt att veta. Han har knappt haft barnvakt över huvud taget, så härligt att det funkade så bra.

Lördagen bara försvann. Jimmy & jag gjorde inget vettigt alls, mer än att umgås med varandra & Oskar. De stora barnen är hos sin mamma över helgen, så vi var ju bara halv familj. Mycket soffhäng blev det & en del godis slank det ner :-).
Idag har vi varit till Valbo & shoppat en del. Bl.a. några julklappar & så fick Oskar en bilmatta. Just nu är det bara bilar som gäller från det han vaknar tills han somnar, så nu har han något att köra dem på.

Och så har vi då morgondagen då allvaret börjar ;-). Dags att börja jobba efter 16 månaders mammaledighet. Ska bli riktigt roligt. Enda nackdelen är att det blir mindre tid med familjen, men maken ska ju vara hemma två månader med Oskar, så då får de passa på att mysa istället. Det som är drygt är pendlingen eftersom jag har drygt 4 mil till jobbet & förbindelserna lämnar en del att önska. Jag har ju inget körkort heller, men det har funkat innan, så det lär det väl göra i fortsättningen oxå.
Dags att sova således.....over and out ❤

En del snö har landat på marken denna helg. Skönt att jag inte står för snöröjningen i den här familjen :-).