Ett ögonblick i sänder...

Vårkänslor & vabruari

Kategori:

Trodde i min enfald att vi skulle klara oss utan vab under "vabruari", men man kan väl säga att vi föll på målsnöret.
Oskar har rosslat & snorat ett tag, men varit pigg. I måndags hade han varit lite hängig på dagis på fm. & sedan på kvällen fick han feber, så nu har han & jag varit hemma ett par dagar. Febern gav sig snabbt, men rosslet & snoret är kvar. Är dock första gången Oskar blivit sjuk denna vinter, trots inskolning på dagis, så han har ju klarat sig bra ändå. Dessutom håller hans hörntänder på att bryta igenom ordentligt, så han har det lite jobbigt med dem oxå.

Lite vårkänslor har då kommit i kroppen. Igår var det fantastiskt väder med sol & värme. En förnimmelse av kommande vår. Första kaffet för våren avnjöts på trappan. Oskar var ute & luftade sig han oxå :-). Insåg dessutom att det börjar bli dags att införskaffa regnkläder & stövlar till Oskar inför våren, så nu är detta gjort. Fodrade regnkläder hade han sen innan, men det behövs ju tunnare oxå. Hade turen att hitta en fin skaljacka på halva reapriset, så nu kan regnstället sedan hänga kvar på dagis & ändå har han bra överdragskläder att ha hemma. Fynd är alltid trevligt att göra & på tal om det älskade syster. Tack för hjälpen med inköp av stövlarna. ❤
Nu kan våren anlända på riktigt...bring it on!

Hämtning

Kategori:

Nu har jag gått ner i arbetstid fr.o.m. första februari. Vi får se hur det känns framöver, om vi tycker att det räcker eller om det behövs över huvud taget. Tror dock att vi kommer fortsätta ha det som det är för hittills har det fungerat bra (alla två dagar som vi provat :-)).

Både måndag & tisdag har det varit mina hämtdagar eftersom Jimmy jobbat eftermiddag. Detta innebär att jag slutar en timma tidigare dessa dagar, så att jag kan åka ett tidigare tåg hem. Jag har kunnat hämta Oskar ca. kvart i fem & så efter en liten promenad har vi varit hemma till fem. Dessa dagar lämnar Jimmy Oskar till lunch, så hans dagar på dagis blir ju inte längre, utan tiden bara förskjuten. Hannahs dagar blir ju dock längre eftersom hon behöver vara på fritids, men det tycker hon bara är kul , lill skruttan.
Kan vara riktigt trist att ha så olika arbetstider, som jag & Jimmy har, rent egoistiskt. Men när man har små barn & man inte vill ha dem hela dagar & veckor på dagis, så tycker jag att det funkar riktigt bra att han jobbar skift & jag dagtid ❤.

Vinter av & på

Kategori:

I år är verkligen vintern av & på. Ena dagen kallt som tusan. Sen regn & plusgrader. Idag nollgradigt & ymnigt snöfall.... Ingen som kan beskylla vintern för att vara enformig i alla fall. Godmorgon ❤

❤2012-02-04❤

Kategori:

Imorgon är det ett år sedan jag sa ja till min underbara make, min livskamrat, min älskare & min allra bästa vän. Jimmy, jag älskar dig ofantligt! Jag önskar att alla människor någon gång i sitt liv, får känna den kärlek som jag känner för dig. Detta är bara vår första bröllopsdag av många, du är mitt liv ❤.

Livet är en schlager

Kategori:

Ja, mycket kan man säga om melodifestivalen, men något som är helt säkert är att festivalen berör på ett eller annat sätt. Det är inte många i Sveriges avlånga land som inte har en åsikt om detta program, av ondo eller godo. Smaken är som den berömda baken....delad :-).
Alltid lika roligt att hålla ett extra öga på Facebook för alla underbara kommentarer. Tror inte att det finns något annat TV-program som får människor att känna så många olika känslor. Uppenbarligen är schlager något som berör ❤.

Morgonstund

Kategori:

Kan ju tycka att det är lite onödigt tidigt en lördag, men Oskar tyckte att det var dags att kliva upp vid 6 idag. Svårt att motstå denna lilla solstråle som är full av energi inför en ny spännande dag.
Sitter i soffan nu med en kopp kaffe & myser med Oskar. Morgonstund har guld i mun ❤.

H❤E❤L❤G

Kategori:

Fredag eftermiddag/kväll & liten familj denna helgen. Min killar har hämtat mig på jobbet & tillsammans har vi helghandlat på ICA Maxi i Falun. Mysigt sätt att börja helgen på tycker jag.

Tänker på hur lyckligt lottad jag är, ännu en gång. Måste erkänna att jag oftare reflekterar över mitt liv sedan Oskar kom. Eller rättare sagt sedan jag fick en "egen" familj. Små saker värmer hjärtat mer än tidigare & små saker gör även ondare i hjärtat, än tidigare. Känslorna ligger närmare ytan på mamma Camilla än vad de gjorde på singel Camilla.
Hoppas ni får en härlig helg, för det tänker jag ha ❤.