Ett ögonblick i sänder...

Fryslort

Kategori: Allmänt

Har precis "nattat" liten för hans eftermiddagslur. Han är mycket piggare idag & ingen feber. Det var nog som vi misstänkte, tänderna, för nu har det börjat ploppa upp tänder lite överallt i munnen. Fem stycken har han haft ett tag, men nu är det fler på g lite överallt. Han äter inte lika bra som han brukar heller & precis så var det förra svängen när tänderna spökade. Tänk vad några små gaddar kan ställa till med.
 
Idag tycker jag att jag går & fryser hela tiden. Har blivit rått höstväder, så det är väl där skon klämmer antar jag. Idag skiner ju inte solen heller, så blir nog att tända ljus tidigt idag. Tänkte på det igår faktiskt, att det var mörkt redan vid sju på kvällen.
Har haft en nödvändigt ont dag idag som började med provtagning kl. 8, för ett stundande läkarbesök och vid 10 var det sen upp till MVC, för cellprovstagning. Tycker att det är fantastiskt att man blir kallad till dessa provtagningar eftersom det lätt blir att man inte går annars. Eftersom jag närmar mig 40, så kommer det ju att bli kallelse för mammografi så småningom också. Känns skönt att veta att man är frisk & om man nu vid något tillfälle skulle få veta att man inte är frisk, så skulle det ja vara bra att det har upptäckts i alla fall.
Ingen människa är ju odödlig & dessutom är ju livet & döden fruktansvärt orättvist ibland. Tänker med en klump i bröstet på denn lilla kille, på Hannahs skola, som dog i fredags & på hans familj. Känner dem inte personligen, men känner verkligen med dem. Man vet inte vilka vändningar livet kan ha & ibland är det lätt att glömma att vi bara har varandra till låns för en kort stund.
Glöm inte att älska varandra, varje sekund av det korta liv som vi lever!
 
<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: