Ett ögonblick i sänder...

Mysdag de luxe

Kategori: Allmänt

Gårdagen var verkligen en mysdag rakt igenom...
Maken var ledig, så efter att de stora barnen cyklat till skolan, tog vi en kaffe på altanen. Sen var det dags för Oskar och mig att åka på babydate med babyrytmik bebisarna och deras mammor. Igår var vi hemma hos Emma & Milla, fikade och mös i deras trädgård. Oskar, Milla, Theo & Eddie var med och som vanligt tycker både de små och vi mammor att det är mysigt att träffa varandra. Nästa vecka ska vi träffas hemma hos Karro & Eddie på tisdagen och sen på onsdagen ska några från babyrytmiken åka på en liten vårresa tillsammans. Blir med andra ord dubbelt babymys nästa vecka!

Eftersom vädret var underbart igår, var hela familjen på eftermiddagen och käkade glass på Hanssons. I min bägare hamnade det en kula saltlakrits och en kula polka.
Riktigt smaskigt!
Sen var vi hemma tillsammans hela familjen, resten av dagen, och ute i trädgården. Bus, lek och lite nyttopyssel blev gjort. Jimmy gjorde rent vår damm med högtryckstvätten och sen är det alltid kiv om vem som ska få fylla den med vatten och som vanligt fick Hannah och Izac fylla hälften var för husfridens skull ;-). Brukar ändå inte vara kul att leka med vattenslangen så lång stund som det tar att fylla dammen.
Oskar och jag mös mest runt vi :-).
Avslutade denna härliga dag med middag på altanen.









<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: