Ett ögonblick i sänder...

Glädjetjut & dans....

Kategori: Allmänt

...har Izac bjudit på idag när han fick reda på att hans älskade vän Gustaf skulle komma redan nu ikväll och sova till på fredag. Härligt att se :-).
Fantastiskt att de fortsätter att vara så fina vänner trots att de inte träffas så ofta, eftersom de bor en bit från varandra. Kan bara instämma i det Gustafs pappa sa idag, att man får hoppas att vänskapen håller i sig genom livet.

Det har varit en händelserik dag på många sätt. Vi har ju trott att Oskar har haft tänder på gång ett tag och mycket riktigt, så har han nu en liten vass pigg nere på höger sida. Han vill inte gärna att man känner där. Dock stoppar han ju själv gladerligen in det han kommer åt i munnen och gnager sen på det :-).
Dessutom har Oskar tagit sina första ordentliga krypsteg, på knä och händer, framåt idag. Blev överlycklig då han insåg att han själv kunde styra sin kropp till korgen där hans leksaker är, välta den och sedan alldeles själv plocka ut det han ville ha, och Oskar ville ha allt....





Inte konstigt att mammas lilla hjärta var helt slut ikväll och somnade redan innan sju. Igår sov han ju si, så, där och idag har ju utvecklingen och äventyren avlöst varandra. Idag har det även varit Oskars sista dag på hans penicillinkur, så jag hoppas verkligen att ha är frisk nu. Får vara lite försiktig nu de närmaste dagarna med att utsätta honom för nya baciller och hostan är nästan helt borta...skönt!

Kul var det också när maken hämtade in posten idag. Där låg mitt paket från Ellos :-). Löparen som jag beställt var restad och kommer senare, men Oskars pyjamas (jätte fin) kom och kuddvaren till soffan kom och jag blev helnöjd. Tvättade snabbt upp pyjamasen och Oskar sover nu gott i den. Den var väldigt tunn och skön i tyget, vilket känns bra nu när det blir varmare. Oskar har ju aldrig täcke på sig när han sover (åker av lika snabbt som det läggs på) så då tycker jag det är bra med pyjamasar som har långa armar och ben.
Kuddarna i soffan blev lika fina som jag hade hoppats på, alltid svårt att veta innan. Skulle vilja ha lite nya blommor i alla fönster bara, men får väl ta det lite då och då. Sen så klart finns det massa renovering med färg och tapeter som jag skulle vilja göra, men det är ju en del av tjusningen med att bo i hus....man blir liksom aldrig klar ;-).



<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: