Ett ögonblick i sänder...

Blandad kompott

Kategori: Allmänt

Min blick far ut genom fönstret och det jag ser är regn...
Dagen har bestått i lite blandad kompott. Oskar är piggare, vilket är skönt. Det verkar som att hans aptit är på väg tillbaka också. På förmiddagen var vi på 8 månaderskontroll på BVC. Oskar hade vuxit 2 cm., så nu är han 74,5 cm. stora killen. Vikten hade dock stått still (9450 gram) eller rättare sagt, så har han med all sannolikhet gått upp sen förra vägningen vid 7 månader, men gått ner det igen sista veckan då han varit sjuk och ätit dåligt. BVC-sköterskan sa att Oskar är jätte fin (och att han kommer snabbt att ta igen det han förlorat)...precis det man vill höra som förälder ;-). Härligt att allt var bra.
Tycker att det är lika spännande varje gång att gå dit och få följa Oskars utvecklingskurva. Nästa besök är vid 10 månader och då ska det bl.a. handla om tandvård. Får väl se om han hunnit få någon tand tills dess.

Efter BVC-besöket var vi på Hanssons och tog en fika. En av deras räkmackor sitter ju aldrig fel... Har nästan blivit lite tradition att vi går dit efter varje BVC-besök som vi båda, Jimmy & jag, varit med på.
Väl hemma igen var det en skön stunds slappande på trappan innan dagen fortsatte. Oskar sov gott i sin vagn ute i friska luften :-).



Beställde hem två nya kuddvar, till vardagsrummet, idag. Har två långa vita kuddar i soffan som jag är nöjd med, men kände att det var dags att byta ut de två andra kuddarna. Tyckte att dess från Ellos.se var fina, så jag hoppas att det blir bra. Beställde en löpare till köksbordet också. Av någon anledning ska en av katterna ligga på duken på köksbordet, vilket gör att den behöver tvättas ofta. Kul att ha lite och byta med. Måste ju erkänna ett en pyjamas till Oskar slank med också ;-). Nu är det ju som vanligt då när man har beställt hem saker...
...öva tålamodet och nyfiket vänta.






                                     (alla bilder är lånade från ellos.se)

<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: