Ett ögonblick i sänder...

Produktiv dag ;-)

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en riktig latdag här hemma. Jag tvättade två maskiner tvätt & dammsög, men annars tog vi det bara lugnt hela dagen & kollade en del OS, bl.a. när Lisa Nordén tog silver i triathlon.
Vilken tjej! Hatten av för den prestationen.
 
Idag har vi där emot fixat en hel del istället. Äntligen har vi satt igång med lilla hallen, som vi rev ned tapeten i för säkert 1,5 månad sedan. Nu är listerna färdig slipade & taket målat två gånger, så imorgon är det bara att kavla upp ärmarna & fortsätta. Gräset har blivit klippt & garaget städat.
Oskar har varit ute en sväng & kört på sin fyrhjuling. Roligt att se att han greppar hur han ska göra mer & mer. Sista två veckorna har han börjat prata en del också. Han har faktiskt ett par "ord" som vi förstår vad han menar. Han pekar ofta oxå & visar vad han vill ha. Utvecklingen går rasande fort, men det tjatar jag ju om hela tiden. Antar att det bara är att hänga med & att försöka njuta av varje ögonblick.
Idag monterade vi på barnsadeln på min cykel oxå, så Oskar har varit med på sin första cykeltur (några varv runt kvarteret, men i alla fall) & eftersom han gillar när det händer saker föll ju det här med cykling, honom på läppen med en gång. Fart & fläkt!
Mamma lär nog bli lite hurtigare & ut och cykla ibland... Dessutom är ju Oskar så förbaskat söt i sin lilla cykelhjälm (kan man inte säga om hans mamma direkt).
 
 
Passar på att klämma in lite bilder från veckan i Småland oxå...
 
 
<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: