Ett ögonblick i sänder...

Majbrasa

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en riktigt härlig familjedag... Jimmy sov på förmiddagen eftersom han hade jobbat natten, men sen när han vaknade blev vi lediga för "helg" hela familjen.
Vi började med att elda in valborgsmässoafton genom att tända grillen och grilla korv till lunch. Vi hade kvar lite smällare sedan nyårsafton för två år sedan, så då tyckte ju Jimmy och barnen att det var ett bra tillfälle att smälla av dem. Jag tänkte ju att Oskar kommer bli livrädd med tanke på att han brukar bryta ihop vid plötsliga ljud som om någon nyser eller snyter sig, eller om man startar dammsugaren, men tji fick då jag. Ungen såg först skräckslagen ut vid första smällen och sedan började han tokskratta :-). Han skrattade och skrattade så länge det smälldes smällare och satt där i sin vagn och bara mös det tokiga lilla barnet.


I väntan på korv, Izac, Oskar & Hannah


På kvällen åkte vi upp till badet vid Tolven och tittade på kasen, ja för majbrasa heter tydligen så där jag nu mer bor. Vi var inte kvar så länge, utan stannade en stund, lagom för att se brasan och lite fyrverkerier. På vägen hem stannade vi och handlade lite snacks och dricka, så nu har vi hela familjen tillsammans avslutat kvällen med soffmys. Lugnet har nu infunnit sig i huset och alla barn sover.
Imorgon är en ny härlig dag!






<3

Kommentarer

  • Matilda säger:

    Vi va också där men vi måste ha missat er:) fast vi kom dit strax innan nio så ni kanske hade åkt då:) kram

    2012-05-01 | 08:56:50
  • Camilla säger:

    Ja, vi åkte ungefär då Matilda....synd. Jag sa till Oskar att vi får se om kompisen Theo är där ;-). Ses på torsdag/Kram

    2012-05-01 | 10:13:52

Kommentera inlägget här: